COL·LABOREU: EMPRESES

Per participar al programa heu d’oferir una contribució solidària a les empreses que demanin els vostres serveis, solucions o dispositius. Poden ser gratuïts o tenir un preu que pugui demostrar-se que és significativament inferior al cost habitual.

 

La distribució de les peticions d’ajuda es realitzarà de forma equitativa entre totes les empreses participants i de forma proporcional al nombre de peticions que cada empresa es comprometi a atendre.

 

Per rebre les condicions de participació, completeu el següent formulari

COM PODEU AJUDAR?
Empreses de Serveis de Tecnologia

Heu de proporcionar assessorament telefònic gratuït d’almenys 4 hores per cada organització demanant ajuda (fins a un nombre màxim establert per la pròpia empresa col·laboradora) amb l’objectiu d’ajudar a activar les tecnologies del programa per la plataforma de teletreball, així com pràctiques de treball a distància.

Fabricants d’equipament tecnològic

Heu de facilitar, directament o a través de les empreses participants, condicions especials per poder adquirir dispositius que puguin ajudar a habilitar el teletreball. Alguns exemples d’aquest tipus d’elements són: ordinadors portàtils, equips de videoconferència, càmeres web, auriculars, telèfons mòbils, etc.

Empreses de
comunicacions

Heu de facilitar, directament o a través de les empreses participants, condicions especials per ampliar l’amplada de banda de comunicacions, que puguin ajudar a habilitar el teletreball.

Omple el següent formulari per unir-te a la iniciativa com a empresa col·laboradora