COL·LABOREU: PARTICULARS

Si sou un particular, podeu col·laborar de manera totalment desinteressada moderant els nostres fòrums o resolent dubtes directament amb les empreses i usuaris que ho demanin, per correu electrònic, web o per telèfon.

 

Per això, heu de tenir coneixements o experiència en les àrees relacionades amb la posada en marxa d’iniciatives de treball a distància, com ara solucions col·laboratives, xarxes socials o eines de teletreball.

COM PODEU AJUDAR?
A ORGANITZACIONS

Segons la vostra disponibilitat i àrea específica de coneixements, us posarem en contacte amb organitzacions que demanin ajuda i tinguin dubtes o consultes sobre com implementar solucions de teletreball en les seves organitzacions, per que pugueu prestar-los ajuda de forma solidària per la via que millor s’adapti a les vostres possibilitats (telefònica, web, correu electrònic).

RESOLENT DUBTES D’USUARIS

Segons la vostra disponibilitat i àrea específica de coneixements, podreu ajudar solidàriament a altres usuaris d’organitzacions que demanin ajuda i que, per primera vegada, s’enfrontin al repte de teletreballar, resolent les seves dubtes o compartint la vostra experiència per la via que millor s’adapti a les vostres possibilitats (telefònica, web, correu electrònic).

ALTRES

Segons la vostra disponibilitat i àrea específica de coneixements podreu ajudar de forma solidària amb la coordinació dels participants i de les diverses activitats necessàries per assegurar el funcionament de la iniciativa.

INSCRIVIU-VOS AQUÍ PER COL·LABORAR
EN QUINA ESPECIALITAT VOLEU COL·LABORAR?

IAMCP Espanya tractarà les dades personals facilitades a través del present formulari amb la finalitat processar la seva petició de col·laborar amb la nostra iniciativa i gestionar la seva participació en aquesta, legitimat en el consentiment mostrat mitjançant la remissió de mateix. Pot obtenir més informació sobre el tractament de les seves dades personals i com exercitar els seus drets en la nostra Política de Privacitat.