Sobre la IAMCP

SOBRE IAMCP

La International Association of Microsoft Channel Partners (la IAMCP) és una organització sense ànim de lucre orientada a la creació de xarxes de negocis en l’ecosistema de Partners de Microsoft amb més de 100 capítols a 40 països d’arreu del món. Els membres de la IAMCP representen la veu independent de la comunitat de Partners de Microsoft.

 

La IAMCP Espanya neix amb l’objectiu de convertir-se en un canal de comunicació directa entre les empreses que treballen a l’ecosistema Microsoft i el fabricant. Es tracta d’un òrgan independent de Microsoft, capacitat per a prendre decisions i emprendre accions de col·laboració amb diferents actors de la indústria tecnològica.

 

Fundat el 2008, el capítol espanyol de la IAMCP compta actualment amb més de 120 empreses associades que representen 24.000 llocs de treball i assoleixen els 3.000 milions d’euros de facturació conjunta. El 80% dels nostres associats són petites i mitjanes empreses que operen dintre del territori nacional, mentre que l’altre 20% està format per multinacionals amb seu a Espanya

CARTA DEL PRESIDENT

La pandèmia provocada pel COVID-19 està impactant més profunda i ràpidament del que ningú hauria imaginat en la salut de les persones, la vida de les famílies i l’activitat de les empreses.

 

La recomanació del govern espanyol d’establir entorns de teletreball per permetre la continuïtat de les operacions de les empreses i, alhora, garantir l’aïllament dels treballadors per evitar l’extensió de la malaltia, suposa un repte important per a moltes organitzacions.

Des de la IAMCP (International Association of Microsoft Channel Partners), una organització sense ànim de lucre que compta amb 3.000 associats a nivell mundial i més de 120 empreses associades a Espanya, volem ajudar a empreses, centres educatius i administracions locals a habilitar entorns de treball a distància que permetin la continuïtat de les operacions sense riscs i amb la màxima productivitat.

Som conscients de que moltes organitzacions no tenen la infraestructura per al treball a distància o, si la tenen, els falta coneixement i experiència sobre com treballar d’una forma col·laborativa, eficaç i eficient des de casa.

Els nostres associats, i més amplament el sector de proveïdors de serveis tecnològics, poden ajudar a moltes petites empreses, a empreses mitjanes, al sector educatiu i al sector públic a implementar i fer servir eines de treball flexible.

TodosDesdeCasa.es neix amb l’objectiu de connectar oferta i demanda sota un prisma solidari, oferint solucions, recursos i eines en condicions especials. Un exemple d’aquests serveis és l’oferta de quatre hores d’assessoria gratuïta en forma de consultoria, formació o d’altres serveis, que les empreses de la IAMCP ofereixen.

Quan vencem al COVID-19 haurem guanyat moltes coses com a societat. Una població que disposarà de les eines tecnològiques per a treballar des de casa, uns directius que sabran com gestionar equips remots i unes empreses que estaran treballant en núvol. Tot això ens portarà a una millor conciliació entre vida professional i personal, i a més, farà les nostres empreses més competitives amb unes infraestructures més modernes.

Estic convençut que tots sortirem enfortits d’aquesta crisi.

Michiel van Vliet

President de la IAMCP Espanya