banner-madrid-2.jpg

WEBINARS PER A AJUDAR-TE A ADOPTAR EL TELETREBALL

Registra't a les sessions online que els col·laboradors de "Todos desde casa" i Madrid Conecta han preparat per a ajudar-te a treure el major partit dins de la teva organització

9 de juny del 2020

a les 17:00 h

5 passos per a teletrabajar usant la potència del núvol

Descobriràs com treballar d'una manera més eficient, en un entorn fiable i flexible, aprofitant els avantatges dels sistemes basats en el núvol.

Vols augmentar les teves vendes sense sortir de l'oficina?

11 de juny del 2020

a les 17:00 h


Com pots continuar venent i assistint als teus clients de manera remota, usant les millors eines disponibles en el mercat

Totes les claus per a ser productiu i eficient amb el teletreball

16 de juny del 2020

a les 17:00 h

Tens que teletrabajar a casa i no saps com fer-ho? Ja estàs teletrabajando però creus que podries millorar-ho? Els nens, l'espai, les interrupcions,…. No t'atabalis! Et donem les pautes per a millora la productivitat i eficiència a nivell personal i d'equip de treball, així com les claus d'una bona organització.

10 Trucs per a adoptar el Teletreball

18 de juny del 2020

a les 17:00 h

En aquesta sessió farem un repàs sobre els 10 aspectes més rellevants a l'hora d'adoptar el teletreball d'una forma eficient i centrada en la productivitat.

El que necessites saber sobre com treballar de manera segura des de casa

23 de juny del 2020

a les 17:00 h

Et proporcionarem les pautes i bons hàbits per a treballar de manera segura des de casa, amb especial recalcament en com fer-ho mitjançant equips personals. Mantenir un bon nivell de seguretat és una necessitat a la qual parar esment si volem evitar greus conseqüències per a les nostres organitzacions.

Descobreix les 3 eines clau per a organitzar al teu equip

25 de juny del 2020

a les 17:00 h

Et descobrirem les eines clau que poden ajudar-te a gestionar el treball, tant en equip com de manera individual

El que un directiu necessita saber sobre com protegir a la seva empresa en la nova era del teletreball

30 de juny del 2020

a las 17:00 h

Aprèn en una sessió simple i no tècnica, els incidents de seguretat més nocius i freqüents que sofreixen les empreses (moltes vegades sense saber-ho), les conseqüències econòmiques que porten i quina estratègia hauries de seguir per a evitar-los i protegir a la teva organització.

Les millors pràctiques per a gestionar equips distribuïts

2 de juliol del 2020

a les 17:00 h

Descobreix en aquesta sessió les bones pràctiques que has de tenir en compte a l'hora de gestionar un equip distribuït i com els eines ens permeten treballar de manera normalitzada sense tenir en compte les barreres geogràfiques, del llenguatge o d'horari.

10 Tips per a continuar treballant en equip des de casa

7 de juliol del 2020

a les 17:00 h

Amb la nova forma de teletrabajar és necessari tenir una oficina? T'ensenyem les claus perquè puguis continuar treballant com un equip sense necessitat d'oficina